september 8, 2014

Visby lördagens grupplacering

Två bilder tagna av Jan Coppens under lördagens grupptävling i Visby. Justin blev alltså BIG-2 under domare Hetty van der Lee-Grevelt, NL.

visbygruppen1.jpg

visbygruppen2.jpg

september 2, 2014

Visby 30-31.8.2014

Sista helgen i augusti reste jag tillsammans med Lisa och hennes farohund Savannah och basenji Petra till Visby på Gotland. Med mig hade jag denna gång Justin. Egentligen skulle saori och Zidane också varit med, men Saori blev sjuk, och de måste bli hemma.

På lördagen bedömdes afghanerna av Hetty van der Lee-Grevelt, kennel El Kharaman, från Nederländerna. Hon valde Justin till BH-1, BIR och ännu BIG-2! Justin fick en av de bästa kritikerna någonsin, och efter gruppringen kom ännu domaren och bad om att få mera uppgifter om han härkomst. Tack!

visby300814.jpg

På söndagens internationella utställning bedömdes afghanerna av Jan Coppens, även han från Nederländerna. Och det gick vägen igen :) Justin blev BH-1 med CACIB, BIR, och utplockad bland de sex finalisterna i gruppen! Tack!

visby310814_sanna_persson.jpg
Bild Sanna Persson


Savannah var BIM båda dagarna, Petra BIM valp på lördag och BIR, BIS-3 valp på söndag.

Efter utställningen åkte vi till den härliga stranden norr om Visby, fotograferade och promenerade med hundarna :)

visbyjusse.jpg

augusti 20, 2014

Bjurholm 16-17 augusti 2014

I medlet av augusti återvände vi med Camilla, Doris och italienarna till BJurholm, där SvVK Norra årligen ordnar den lika trevliga utställnings/LC helgen.

Domare på lördagens utställning var Björn Fritz från Tyskland, som gav Micke BH-3 med reserv-cert (Mickes åttonde). Doris fick dock resa hem med det riktiga certet, vilket vi är jätte glada för :)

På söndagens lure coursing var det sedan Mickes tur att plocka hem den blå-gula rosetten. Efter lite strul på morgonen kom tävlingen igång. Micke placerade sig som tredje, med sitt andra svenska LC cert.

bjurholmlc.jpg

juli 28, 2014

Tammsvik 27 juli 2014

Svenska Afghanhundklubben ordnade sin inofficiella utställning i Tammsvik den 27 juli. Som domare var Annika Wirman-Fagerlund från Finland inbjuden. Eftersom utställningen var inofficiell ordnades även en klass för afghaner med nedklippt päls. Luddes päls är ju nerklippt för 8 månader sedan, så det här var ju som handen i hansken för honom.

Lude hade en kanondag! Tala om en liten afghans lycka! Han gasade på, och sprang så jag knappt hann med, och hade det helt enkelt urkul. Han placerade sig som andra i klassen, fick hederspris (och mao rätt att tävla i BH), samt blev utplockad för att tävla om bästa rörelser. Tre gånger in i ringen, Luddes lycka var fulländad!

luddetammsvik.jpg
Bild Saori Wohlin

juli 22, 2014

Köping 20.7.2014

Söndagen den 20 juli var det utställning i Köping. Dömde gjorde Karin Hedberg. Justin placerade sig som BH-2 med r-CACIB, och Micke som BH-3 med r-Cert.

justinkoping.jpg
Justin

mickekoping.jpg
Micke. Bilder Saori Wohlin

september 16, 2013

Kappträningar 15 september 2013

Efter att ha kört hem från Helsingborg på kvällen på lördag, vaknade vi relativt pigga och nytra, och redo för en dag på unghundsträningarna på Åkerberga. Ludde sprang två rakor efter släpharen, och Micke ett helt varv efter fasta haren. Mickes teknik har förbättrat väsentligt under hösten, han springer lägre och sträcker ut mera, även om det ännu finns utrymme för förbättring. Justin har stukat en tå, och träffade bara sin fysioterapeut vid bankanten, inget lopp för honom på ett par veckor nu.

luddeakerberga.jpg
Ludde

mickeakersberga1.jpg
Micke

september 15, 2013

Ludde i Sofiero, 14 september 2013

Ludde hade följt med till Sofiero som turist, och Camilla var så rara att hon kom och knäppte några bilder av honom i parken efter afghanernas bedömning. tack Camilla!

luddesofiero.jpg

luddesofiero2.jpg

Helsingborg 14 september 2013

Domare på SKK/Sydskånska kennelklubbens internationella utställning i Sofiero, Helsingborg var i år John Wauben från Holland. Wauben bör få ett speciellt omnämnande för det otroligt trevliga sätt på vilket han hanskades med hundarna. Som någon sade, han gillade det han gjorde och han gilalde hundarna, och det syntes!

Det var 16 hanar och 11 tikar anmälda. Micke fick VG, dåd omaren ansåg honom vara för liten och smäcker, men Justin klarade sig sedan destu bättre. Andra i championklass efter två mycket vinstrika hanar, andra i Bästa han och RCACIB! Justin verkligen vaknade till i Bästa hane, och hade kul, och Wauben sade till mig att skulle han ha rört sig så redan i championklass hade han tagit hem hela potten! Men vackert så här, RCACIBet borde bli ett riktigt CACIB då vinnaren har ihop alla sina CACIB för Championatet, även om det inte är registrerat ännu.

Några bilder av grabbarna, den första av Justin är Maria Nassirpours, de övriga Leena Petterssons.

mickesofiero.jpg
Micke

justinsofiero5.jpg
Justin

justinsofiero4.jpg
Justin

justinsofiero6.jpg
Justin

justinsofiero2.jpg
Justin

justinsofiero1.jpg
Justin

september 2, 2013

Stockholm minnesutställningen 1 september 2013

Utställninge till minnet av Ulla Segerström och Bertil Stedt-Gren gick i år av stapel på Solvalla travbana, mindre än 5 km från oss. Domare skulle ursprungligen ha varit Ray Lindholm, men byttes ut till Tuula Savolainen. Jag hade lovat Anders och Lena Junkergård att visa deras Khan, Ch Khaos Comanche, i championklassen, då jag inte hade några egna hundar anmälda till utställningen. BIR vanns av Zidane, Khaos d'Aram, som senare blev BIG-3. Khan placerade sig som BH-4. Gruppen och senare hela BIS vanns av Ray Lindholms skotska hjorthund Moon, Ch Lehigh Fortune At Champhurst.

Alla bilder Saori Wohlin/Mille Nordgren.

khanminnes.jpg
Khan

zidaneminnes.jpg
Zidane

moonminnes.jpg
Moon

augusti 31, 2013

B-tränarlicens och kappträningar 31.8.2013

Lördagen den 31 augusti var det tävlingar med efterföljande träningar i Åkersberga. För att få tävla och träna här i Sverige måste man ha en sk B-tränarlicens, och det var den praktiska delen som stod på programmet idag, samt träning för bröderna Bus, dvs Micke och Justin.

Katja Cederlöf har lovat ställa upp som mentor för mig, och lotsade mig och Ulrika, som också skall avlägga licensen, genom tävlingsdagen. Vi var med om veterinärbesiktning och invägning av hundarna, vi besökte anmälningsbåset, vi var uppe i domartornet och talade med tävlingssekreterare, målfotograf, harförare, domare och speaker, och följde med deras arbete under ett lopp, vi stod hos kurvkontrollanten och vi följde med defilieringen, vi gick igenom startprocedurerna och följde med start, kollade in hur bromsskynket fungerar och när det sätts ut, och ja tittade, frågade, frågade och frågade. Tack Katja för tålamod och kunskapsdelning!

När vi gått igenom allting som hörde till utbildningen hjälpte jag ännu Therése med hennes två hundar, Pepsis och Sibyllas uppvärmning och nerkylning. Roligt, även om det på kvällen kändes i benen att jag promenerat precis hela dagen :)

Micke och Justin sprang båda kurva-raka-kurva, och fick mycket beröm av greyfolket för sin fokuserade och koncentrerade insats. Lite kommenatrer fick håbollarna för sina pälsar, men det var med humor i ögonglimten, och vi kände oss varmt välkommna bland greyfolket, trots att vi var de enda icke-grey/whippet filurerna. Tack, det kändes fint!

augusti 27, 2013

Gotland 24-26 augusti 2013

Micke och jag tog en tur till Gotland och vackra Visby sista helgen i augusti. Det var tre dagars utställning, två internationell, och på måndagen ännu vinthundsklubben. Som domare fungerade Rita Reyniers (lördag), Gerard Jipping (söndag) och Henrik Johansson (måndag). Vi reste med Saori, Zidane och Soraya, och det var Mickes första hotellövernattning, och Sorayas första utställning sedan hon blev nerklippt för 1,5 år sedan.

På lördagen fick Micke slät excellent utan CK, men med god kritik. Zidane vann både BIR, BIG och till sist hela BIS!!!


zidaneochnaciragotland1.jpg
BIR Khaos d'Aram BIM Al-Nacira Bint Roula von Haussman

zidanebis.jpg
BIS med BIS domaren Monique van Brempt och ras och gruppdomaren Rita Reyniers

På söndagen var inte Zidane anmäld, men Soraya, resultat BT-2 med r-CACIB (som kommer att fastställas som CACIB). Trevlig första utställning efter nedklippningen :) Micke blev BH-4 med r-cert.

mickegotland2.jpg

sorayagotland2.jpg
Soraya

mickajagstranden.jpg
Micke och jag på stranden vid hotellet

På måndag var Zidane BIR och senare BIS-2, Soraya BT-2.

zidanebis2.jpg
BIS 2

augusti 20, 2013

Mera kappträningsbilder

Christian Magnusson var på plats på söndagens kappträningar, och fångade pojkarna på några bilder. Tack Christian för bilderna :)

luddeakerberga1.jpg

luddeakerberga2.jpg

justinakersberga1.jpg

mickeakersberga.jpg

augusti 19, 2013

Kappträningar 18.8.2013

Söndagen den 18 augusti tog jag killarna med till Åkersberga greyhoundpark för en efetrlängtad svensk kappremiär. Ludde sprang två gånger efetr släpharen, och bröderna kurva + raka efter den fasta harmaskinen. Alla sprang jätteduktigt och det var en rolig dag :) Tack till Katja och Ulrica för all hjälp med hundarna och att göra mig hemmastadd på banan. Nu väntar vi bara på att kunna komma igång med tränarlicensprojektet, om två veckor blir det praktik!

1115929_10152097417224186_842691120_o.jpg

1172629_10152097417189186_151799274_o.jpg

augusti 12, 2013

Bjurholm 10-11 augusti 2013

Helgen 10-11 augusti tillbringade jag tillsammans med bröderna Yhazin, deras syster Doris och hennes matte Camilla i Bjurholm, lite västerom Umeå. Resan var en god bit på 60 mil från Stockholm, men från Sundsvall norrut möts man av underbara norrländska landskap, och huvudet snurrade som en propeller på mig. Det är så vackert! Vi hade hyrt stuga på en camping 1, 5 mil västerom Bjurholm, och resan dit och tillbaka bjöd på ytterligare berg och forsar.

På lördagen var det vinthunddsklubbens utställning. Domare var Dagmar Kenis Pordham från Storbritannien. Micke kom andra i öppenklass med CK, i bästa hane placerade han sig ej men erhöll reserv certifikatet (hans fjärde...). Justin debuterade i championklassen, som han vann över flera gamla tävlingsrävar, och det slutade med att han vann Bästa Hane, och då inga tikar fick CK, även BIR. I sluttävlan, i hällandes regn (inte Jusses melodi) placerade han sig ännu som BIS3! Min lilla trögis som inte har velat röra sig i ringen, börjar han äntligen fatta att det kan vara kul :)

På söndagen gick lure coursingtävlingen av stapeln. Micke och Justin hade båda otur i det första loppet, Justins par gick till angrepp mot honom på startrakan och blev diskad, Justin fick omstart. Mickes par började halvvägs leka, och drog iväg Micke till andra ändan av fältet. Paret diskades och Micke fick omstart. Efter försat loppet låg pojkarna tredje och fjärde (av 7 hundar). I andra loppet sprang Micke fast ledande hunden med fem poäng, men det räckte inte riktigt till seger, Chicory tog hem det med 7 poäng. Micke klarade dock att ta sig förbi till en andra plats, och erhöll sitt första svensak lure coursing certifikat! Grattis till Chicory, som tog hem segern efter två rena fina lopp!

Arrangemangen av SvVK Norra var av toppklass, och veckoslutet var synnerligen lyckat, stämningen god och människorna glada. Den långa vägen uppvägs gladeligen av en sådan här helg! Tack SvVK Norra!

justinbirbjurholm.jpg
Bild Yvonne Mukkavaara


533223_570234929706173_1464997801_n.jpg
Bild Yvonne Mukkavaara


mickebjurholmcert.jpg
Bild Camilla Fritz


justinbjurholm4.jpg
Bild Camilla Fritz

juli 30, 2013

Stjärnhov LC 30.7.2013

Justin och Micke deltog för första gången på över ett år i lure coursing, denna gång det internationella provet i Stjärnhov. Dagen var mycket lyckad, och arrangörerna, Bråvikens avdelning, hade gjort ett gott arbete. Micke slutade som femte, bara 7 poäng från cert, och Justin som åttonde bland hanarna. Sammanlagt 10 hanar startade.

stjarnhov.jpg
Lunch! Bild Marie Boman

juli 21, 2013

Duisburg 19-20.7.2013

I mitten av juli reste jag med Saori till Duisburg för att titta på Zidanes (Khaos d'Aram) valpar, som fötts hos Martina Kempke i kennel Nightwind. Mamma till valparna är Ch Nightwind Orleans.

dusseldorf1.jpg
Riktning Düsseldorf!

dusseldorf2.jpg
Lilla miss Khaos och Saori

zidanesvalp.jpg
Valpmys!

juli 20, 2013

Ludde

Jag kommer inte ihåg när Camilla fotograferade Ludde, men bilden är stämningsfull.

luddesv.jpg

juli 19, 2013

Med andras hundar sommaren 2013

Några bilder som knäpps på utställningar, med eller utan andras hundar.

conniecolt.jpg
Pugsarmy's Connie Colt. Österbybruk, maj 2013.

vasteras.jpg
Västerås, april 2013.

vasteras1.jpg
Khaos Comanche, Khan. Västerås april 2013.

osterbybruk.jpg
Khan igen, nu i Khaos uppfödargrupp. Österbybruk maj 2013. Från vänster d'Aram, Katoomba (Luddes halvbror, och mycket lik Ludde <3), Comanche, Gillianne.

fjant.jpg
Bostonterriern Fjant (CIB Explosens Tom Collins)

juli 15, 2013

Hyvinge 13 juli 2013

Justin erhöll sitt fjärde cert, och blev därmed finsk och svensk champion, av Raisa Savander, gammal afghanräv och uppvuxen med kennel Tuohi-Tikan, på Hyvinge alla rasers utsällning den 13 juli 2013. Justin blev BH-2 efter Ch Neliapilan Mediasirkus. BIR blev underbart vackra Popovs In White Satin, som hon också liksom Justin erhöll sitt sista cert och blev finsk champion. Sabiya vann även gruppen, men placerade sig inte i BIS. Well done Sabiya, Tuuli och Terja!

Bild.jpg
Bild Terja Koivumäki

jussech.jpg

juni 18, 2013

Vejen 16.6.2013

I mitten av juni styrde jag och Justin kosan mot först Helsingborg där vi hade några trevliga dagar med uppfödaren Liza, och sedan till Danmark och Vejen. Justin vann öppna klassen men fick inget CK, hans syster Doris fick cert, CACIB och BIM!

1015654_10151951874009186_1451594691_o.jpg

attachment.jpg

179751_10151952154829186_1177940253_n.jpg

juni 10, 2013

Utställningsbildsvep

Några bilder från våren. Justin hade trubbel med musklerna och framgångarna var inte stora, rörelserna ville inte funka. Men några fina ståbilder blev det ändå :) Micke halkade i mars och måste äta värkmedicin pga en försträckt muskel, och igen reagerade hans mage och blev orolig, varefter han åt dåligt, varefter pälsen tog stryk, och han fällde våldsamt mycke. Tura att han ändå är väl byggd, han kan visa sig bland folk i "bikinipäls". Tyvärr tappade han ännu päls efter att de här bilderna togs i början av juni.

148905_10200245315954809_1707921515_n.jpg
MyDog Göteborg januari 2013, r-cert (Marie Gadolin)

184530_10200245221592450_1445227748_n.jpg

395634_10200980649337684_1291479398_n.jpg
Västerås, april 2013

helsingforspruyn.jpg
Justin i Regina Tromp-Pruyns ring

helsingforspruynmicke.jpg
Micke

IMG_0624-2.jpg
SA-FA juni 2013. Justin med Mariëlla van der Mergel, Micke med Tuuli Koivumäki.

IMG_9728.jpg

IMG_9753.jpg

IMG_0719-1.jpg

maj 19, 2013

Bröderna Bus

Micke och Justin poserar fint i par:

brodernahost.jpg
Bröderna Bus utanför Åkeshovs slott hösten 2012

IMG_3372.jpg
Bröderna Bus utanför Åbo slott maj 2013

april 26, 2013

Zabar och Gul Pari

De 26 april hade vi långväga gäster i Bromma: jag hade lovat Venla, Mia och Sami att ge ett handtag i form av biltransport, eventuell språkhjälp och allmänt stöd under Sverigedelen av deras stora äventyr, importen av två ursprungsjakthundar från Pakistan.

Zabar (hane, creme) och Gul Pari (tik, guld m mask) är nu 7 månader gamla. De kommer från Karachi i Pakistan, där deras mamma används som jakthund. Deras pappa är bosatt på den afghanistanska sidan av gränsen. Valparna är inte registrerade som afghaner, då det inte går att få pappan registrerad, utan är importerade som pakistanska jakthundar. För att bli antagna som afghaner i kennelklubbens register krävs en speciell process, där hunden måste ha uppnått en viss ålder för att man skall kunna inleda den.

Zabar och Gul Pari var tuffa valpar. Gul Pari är lite reserverad, men absolut inte skygg. Zabar är mera framåt, nyfiknare än sin syster. När Sami kom med valparna till Arlanda hade de rest över tolv timmar med flyg, och valparna bara ruskade på sig och tittade lite förundrat runt att vart hade de nu då hamnat? Bilresan till Bromma gick utan problem, och väl framma inspekterade de gården, åt och tog sig en tupplur medan vi människor åt en kvällsbit. Efter det styrde Sami och valparna kosan mot båten, för att följande dag vara framme i Finland.

Lycka till med valparna Sami, Mia och Venla!

IMG_3093.jpg


zabar.jpg
Zabar


gulpari.jpg
Gul Pari

april 19, 2013

Micke och Justin april 2013

Jenny tog några bilder av pojkarna.

IMG_4985.jpg
Micke

IMG_4935.jpg
Justin

april 12, 2013

Micke i skogen 12.4.2013

Micke gör work out i skogen.

IMG_2971.jpg

april 9, 2013

Jenny på besök

När vi efter påsken reste till Stockholm följde barnens kusin Jenny med, och stannade en vecka. Jenny fotogarferade en hel del, och fick härliga bilder av hundarna. Här ett bildsvep från rastgården.

IMG_5113.jpg

IMG_5150.jpg

IMG_5155.jpg

IMG_5205.jpg

IMG_5276.jpg

IMG_5280.jpg

mars 19, 2013

Vinterbilder 2013

406982_10200445403591720_671441562_n.jpg

IMG_1240.jpg

IMG_0825c.jpg

IMG_2828.jpg

vinter.jpg

mars 6, 2013

Bus i fårhagen med Doris

Bus i Ursvik fårhage med Doris

luddedoris.jpg

februari 27, 2013

Micke på ringträningar 27.2.2013

Micke har kul på ringträningar i februari. Bränslet för hans hjärtas brinnande eld var denna gång två stycken totalt oemotståeliga salukitjejer. För dem hade nog Micke tagit ner månen, om han bara kunnat.

micketranar.jpg

december 2, 2012

Fritidsbilder oktober november 2012

Några mera odaterade bilder från slutet av hösten 2012.

jusserullat.jpg
Justin rullar sig på hundöarna

mickegam.jpg
Micke leker gam högt över Mälaren

pojkarnamalaren.jpg
Pojkarna spanar efter en svan nere vid Mälarens strandoktober 14, 2012

Enköping 14.10.2012

Justin vann öppna klassen och placerade sig som bästa hane 2 med cert under Ann Cuthbert på vinthundsklubbens specialutställning i Enköping den 14 oktober.

eskilstuna.jpg

oktober 13, 2012

Justin 13.10.2012

En kanonbild av Camilla!

546968_10151438703204186_552518696_n.jpg

september 19, 2012

Justin 15 september 2012

Jag ligger lite efter med uppdateringarna, speciellt bildgallerierna, men här kommer två provsmak på Justin. tekniskt dåliga, men visar ändå att vår nalle björna börjar väga till sig och bli en riktigt ståtlig ung afghankille!

IMG_2121c.jpg

IMG_2122c.jpg

september 8, 2012

Gimo 8.9.2012

Justin vann öppna klassen i Gimo under Shaun Watson. I Bästa hane placerade han sig inte, men tog hem reserv certet.

justingimo.jpg

september 2, 2012

Tammerfors grupputställning 2 september 2012

Nicholas White från Irland var domare på Tammerfors grupputställning. Justin placerade sig som tredje, coh Micke som fjärde i öppen klass. Jag visade dessutom Zena, Pices Golden Gazelle till BIM med cert.

_full1.jpg
Micke

_full2.jpg
Justin var glad i ringen!

juli 22, 2012

Köping 22 juli 2012

Micke deltog i Köpings utställning 22 juli 2012, domare Pedro Delarue Sanch, Portugal. Han placerade sig som fjärde i öppen klass.

mickekopingsaori.jpg

juli 5, 2012

Sandgropen 5.7.2012

Min Finlandsvistelse började lida mot sitt slut. En av de sista kvällarna tillbringade jag i Ridasjärvi med Kirsi och Venla och deras hundar, en stämningsfull kväll efter en varm dag. Oh så jag saknar de här turerna Venla och Kirsi!

Micke kunde ju inte låta bli att gå och bada - Loch Ness i Hyvingetappning?

Bilder Kirsi Nousiainen.

426964_10150986224794876_1045557057_n.jpg

252730_10150986224649876_1823071450_n.jpg

553245_10150986206039876_1375253011_n.jpg

DSC_5526.jpg

599390_10150986242099876_1519645958_n.jpg

599366_10150986229589876_607486465_n.jpg

juli 2, 2012

Kappderby 1.7.2012

Micke och Justin deltog båda i kappderby i början av juli. Segern togs av Ishnyara del Ghyryo, "Nyara", Micke klaarde av att hålla ledningen till ca 300 m, men sedan gick Nyara om. Här starten till finalloppet. Justin låg tredje efter båda loppen.

577324_386544518072426_378850071_n.jpg
Bild Terja Koivumäki.

juni 23, 2012

Midsommaraftons lure coursing 2012

MOSH ordnade lure coursing på midsommarafton sommaren 2012 i Kauhajoki. Tävlingarna började kl två på eftermiddagen, och var klara ettiden på natten, då jag började köra hem med Micke och Justin. Tävlingarna var mycket välordnade och trevliga, banan tung och svår i ett sandtag. Micke var inte i form, och hans första lopp kändes inte alls bra, så jag strök honom från finalen. Justin gjorde två kanonlopp, och slutade på andra plats med CK!

529495_2232539589427_1775985577_n.jpg
Justin

552603_2232522669004_1673566604_n.jpg
Micke

juni 19, 2012

Sandgropen 18 juni 2012

Micke hade varit hos fysioterapeuten, så han fick inte följa med. Ludde och Justin hade det destu kuligare. Bilder Kirsi Nousiainen.

547308_10150947320364876_795465707_n.jpg

DSC_5196.jpg

maj 6, 2012

Suomi Cup veckoslutet 4-5- maj 2012

Micke hade blivit uttagen till Suomi Cup:en, och Justin tävlade i den öppna klassen. Båda placerade sig som tredje i sin respektive tävling. Bilder Sakari Lampola.

iittimicke.jpg
Micke

iittijustin.jpg
Justin

iittijustinthelma.jpg
Justin och Thelma med den "döda" trasan.

april 16, 2012

I sandgropen

I Finland igen.

IMG_1364c.jpg

mars 28, 2012

Micke badar...

När vi var till hundöarna bestämde sig Micke för att inleda badsäsongen... och sedan rulla sig i torra löv. Tur att det var hans baddag oberoende av det här. Och tur att han har den kanonkvalitet som han har på sin päls. De flesta löven lossnade ur pälsen då han hade balsam i den och skakade på sig, själva borstningen tog kanske en kvart längre än vade det brukar. I borsten fanns inte mera hår än vad det brukar efter en tvätt, men nog ett och annat löv. Med en sämre pälskvalitet skulle det här dock ha betytt timmar av extra arbete.

IMG_1338c.jpg

mars 22, 2012

Sandgropen (snögropen) 22 mars 2012

Vi besökte sandgropen i Hyvinge tillsammans med Kirsi och hennes hundar Rosha, Janda och Taisha. Alla bilder © Kirsi Nousiainen.

403972_10150666006304876_973253958_n.jpg

529200_10150666008224876_919226465_n.jpg

535436_10150666013124876_1867889848_n.jpg

542149_10150666025104876_931826126_n.jpg

560300_10150666018754876_1124992363_n.jpg

562224_10150666014424876_418668533_n.jpg

563438_10150666020149876_830230937_n.jpg

mars 13, 2012

Igen på promenad med Camilla och Doris

Vi tog en promenad med Camilla, Doris och de italienska småtjejerna April och Natasha till slalombacken nära Görvälns slott, och njöt av den fantastiska utsikten över Mälaren. Några bilder av pojkarna blev det också, alla bilder copyright Camilla Fritz:

Ludde1c.jpg
Ludde

sc.jpg
Justin

mickec.jpg
Micke

mars 8, 2012

På promenad med Doris

På onsdagen gick vi på promenad med Camilla, Doris och de små italienarna på Järvafältet i jäklig snålblåst. Solen höll ppå att gå ner, men några bilder fastnade i Camillas kamera.

420295_10150827841219186_700454185_12266586_523383266_n.jpg
Micke, Justin och Doris

432007_10150827840474186_700454185_12266578_1055034199_n.jpg
Micke

423533_10150827839229186_700454185_12266576_2064134629_n.jpg
Justin

februari 29, 2012

Micke, februari 2012

DSC00094c.jpg


februari 27, 2012

På utkik i Norra Ängby

Micke på utkik på trädgården i vårt nya hem:

DSC00012c.jpg

medan Justin håller koll från trappan:

IMG_1271c.jpg

januari 12, 2012

På utkik

Micke håller utkik efter fåglar, harar och rådjur i trädgården tidigt på måndag morgon.

IMG_1236c.jpg

januari 6, 2012

Micke i januari 2012

Några vilder tagna av Micke i början av året:

DSC00129c.jpg

DSC00189_2c.jpg

DSC00223_2c.jpg