« B-tränarlicens och kappträningar 31.8.2013 | Main | Helsingborg 14 september 2013 »

Stockholm minnesutställningen 1 september 2013

Utställninge till minnet av Ulla Segerström och Bertil Stedt-Gren gick i år av stapel på Solvalla travbana, mindre än 5 km från oss. Domare skulle ursprungligen ha varit Ray Lindholm, men byttes ut till Tuula Savolainen. Jag hade lovat Anders och Lena Junkergård att visa deras Khan, Ch Khaos Comanche, i championklassen, då jag inte hade några egna hundar anmälda till utställningen. BIR vanns av Zidane, Khaos d'Aram, som senare blev BIG-3. Khan placerade sig som BH-4. Gruppen och senare hela BIS vanns av Ray Lindholms skotska hjorthund Moon, Ch Lehigh Fortune At Champhurst.

Alla bilder Saori Wohlin/Mille Nordgren.

khanminnes.jpg
Khan

zidaneminnes.jpg
Zidane

moonminnes.jpg
Moon