« Stockholm minnesutställningen 1 september 2013 | Main | Ludde i Sofiero, 14 september 2013 »

Helsingborg 14 september 2013

Domare på SKK/Sydskånska kennelklubbens internationella utställning i Sofiero, Helsingborg var i år John Wauben från Holland. Wauben bör få ett speciellt omnämnande för det otroligt trevliga sätt på vilket han hanskades med hundarna. Som någon sade, han gillade det han gjorde och han gilalde hundarna, och det syntes!

Det var 16 hanar och 11 tikar anmälda. Micke fick VG, dåd omaren ansåg honom vara för liten och smäcker, men Justin klarade sig sedan destu bättre. Andra i championklass efter två mycket vinstrika hanar, andra i Bästa han och RCACIB! Justin verkligen vaknade till i Bästa hane, och hade kul, och Wauben sade till mig att skulle han ha rört sig så redan i championklass hade han tagit hem hela potten! Men vackert så här, RCACIBet borde bli ett riktigt CACIB då vinnaren har ihop alla sina CACIB för Championatet, även om det inte är registrerat ännu.

Några bilder av grabbarna, den första av Justin är Maria Nassirpours, de övriga Leena Petterssons.

mickesofiero.jpg
Micke

justinsofiero5.jpg
Justin

justinsofiero4.jpg
Justin

justinsofiero6.jpg
Justin

justinsofiero2.jpg
Justin

justinsofiero1.jpg
Justin