« Bjurholm 16-17 augusti 2014 | Main | Visby lördagens grupplacering »

Visby 30-31.8.2014

Sista helgen i augusti reste jag tillsammans med Lisa och hennes farohund Savannah och basenji Petra till Visby på Gotland. Med mig hade jag denna gång Justin. Egentligen skulle saori och Zidane också varit med, men Saori blev sjuk, och de måste bli hemma.

På lördagen bedömdes afghanerna av Hetty van der Lee-Grevelt, kennel El Kharaman, från Nederländerna. Hon valde Justin till BH-1, BIR och ännu BIG-2! Justin fick en av de bästa kritikerna någonsin, och efter gruppringen kom ännu domaren och bad om att få mera uppgifter om han härkomst. Tack!

visby300814.jpg

På söndagens internationella utställning bedömdes afghanerna av Jan Coppens, även han från Nederländerna. Och det gick vägen igen :) Justin blev BH-1 med CACIB, BIR, och utplockad bland de sex finalisterna i gruppen! Tack!

visby310814_sanna_persson.jpg
Bild Sanna Persson


Savannah var BIM båda dagarna, Petra BIM valp på lördag och BIR, BIS-3 valp på söndag.

Efter utställningen åkte vi till den härliga stranden norr om Visby, fotograferade och promenerade med hundarna :)

visbyjusse.jpg

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.maudsafghanhounds.com/mt/mt-tb.cgi/218

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)