« Sandgropen 26.4.2011 | Main | Lieto LC 14.5.2011 »

Kapplöpningslicens!

På tisdag för en vecka sedan inleddes kapplöpningssäsongen på Hyvinge sandbana. Vi var genast på plats med Micke för att han skulle kunna börja avlägga sina licenslopp. Förra tisdagen sprang han därmed sololoppet på 280m och det korta grupploppet på 280m, tillsammans med Pinja och Jadore. Vå lilla pupujägare var på bettet :)

I går styrde vi igen kosan mot Hyvinge, den här gången med Kirsi och Taisha i bilen, men också Justin, som det var meningen att skulle få prova på LC banan. Dagen var mycket varm, men Micke sprang ett prickfritt 480m lopp tillsammans med Taisha ochMango. Länge sprang han jämsides med Taisha utan att röra ett morrhår i hennes riktning, och domaren var mycket nöjd med hans prestation.

Och idag har jag satt ansökan on kapplöpningslicensen i posten. Den borde hinna tillbaka i tid för att anmäla till kapplöpningstävlingarna i Hyvinge sista veckoslutet i maj.

Tack till Pinja, Jadore, Taisha och Mango med familjer för att ni kom och hjälpte Micke få sin licens.

Justin sprang LC banan som om han inte gjorde annat än sprungit efter plasttrasor hela sitt liv. Banan var ganska jämn (gräs), men svängde hit och dit, och Justin följde mycket väl efter. Tassarna verkade inte heller kännas tunga hettan till trots, Justin höll full fart ända till slutet. Duktiga Justin, han har helt tydligt hittat sin inre jägare.