« Finska LC mästerskapen 28.8.2011 | Main | Helsingborgveckoslutet 10-11.9.2011 »

LC träningar 4.9.2011

Stockholmssektionen av SvVK höll LC träningar söndagen den 4 september vid bondgården Fiskeså nära Kårsta. Vi tog med Doris och Camilla och italienarna i skjutsen, och styrde kosan norrut.

Alla pojkarna sprang bra på den ganska långsamma banan med mycket skarpa svängar. Micke var lite i klistret då han var för snabb för att klara banan maximalt, och körde lite ut i svängarna. Justin verkade lite tendera till att börja taktikera, men gräset var högt, och kanske han bara höll på att tappa trasan. Ludde sprang klockrent, och njöt att deltagande till 150%. Och Doris sprang alldeles förträffligt, med god löpstil och fin svängteknik. Det var mycket roligt, för det var första gången Doris var på en LC bana, och första gången hon hade munkorg på. Också italienarna April och Natasha klarade sig riktigt fint.

Roligt var också att Sofia första gången startade Micke i LC själv :)

Camilla fotograferade pojkarna:

luddefiska.jpg

luddefiska2.jpg

mickefiska.jpg

justinfiska.jpg