« Vändagsrastning i Luuk hundpark 14.2.2010 | Main | Pilotti, 5 månader söker ännu ett eget hem »

På besök hos Molly

På fredagen besökte vi Lohjoborna för att inspektera Luddes systerdotter Fanny (Scented Babe Didrikson). Fanny är efter Scented Allabouther och Star 'T Cutting Trax of Jhanzi, och flyttade för en månad sedan från Tammerfors med mamma Molly hem.

Till sin natur är Fanny en mycket modig och tuff tjej. Micke var fullständigt i sit esse över att ha hittat en filur som orkade busas och brottas lika mycket som han. Junioravdelning höll på i några timmar, varefter de båda var totalt borta, Fanny rörde inte ett morrhår, och Micke slocknade direkt i fåtöljen. I bilen hem var det också två mycket tysta pojkar, och Mickes sovande fortsatte hem till klockan nio på kvällen.

Fanny har en facinerande blå färg, mörkgråa höga strumpor på alla ben, ljusta, nästan silvervita strån på sidorna och mörkare grå sadelhår. Det skall bli kul att se hur hennes färg blir när de långa håren växer ut.

Här hälsar Ludde på sin systerdotter (och Micke inleder ett snömullvadsprojekt i bakgrunden):

IMG_0406c.jpg